Information

Du är varmt välkommen till min, Amanda Aaros bildvärld. Jag älskar att låta starka färger och former helt magiskt flöda fram över duken och skapa en helhet som ger mening inom. Det jag skapar blir något som ger iakttagaren en sinnlig upplevelse genom fantasins vidunderliga platser.

Min önskan är att du ska se målningarna från ditt inre. Alltså inte bara som färg och form på en duk utan som något som kan väcka liv i något alldeles unikt inom dig. Titlarna finns där för att öppna upp på ett annat plan, men läs dem inte innan du tar till dig målningarna. Färg och form kan locka fram kittlande förnimmelser inom dig utan ord. Orden kan sedan föra dig vidare.

PossibilityArt öppnar upp för att allt är möjligt. Världen är så mycket mer än det du ser. Innanför alla begränsande tankar blir de omöjliga möjligheterna möjliga. Då du ser mina målningar från ditt innersta rum kan då få en djup upplevelse. Vågar du?

Jag driver också företaget PossibilityHuman där jag arbetar med djupgående kreativ coaching och kurser samt skriver böcker. Boken Levande i dödens omfamning är en magisk roman som hjälper dig att tro på ditt inre och på magin i livet.

Att leva ur hjärtats längtan och att flöda fritt ger mitt liv djup och mening. Jag släpper taget om idéer om hur något bör vara eller inte vara och öppnar upp möjligheten att ta nya steg som jag inte trodde var möjliga. En omöjlighet är bara en möjlighet som jag inte förstår ännu.

Härligt att du besöker min sida!

Med kärlek/ Amanda Aaro

Kontakt

info@possibilityhuman.se

070 – 344 13 34